Πολιτική Κρατήσεων

Όροι Χρήσης

Όροι χρήσεως online κρατήσεων

Το ποσό της προκαταβολής που θα κρατηθεί κατά την πραγματοποίηση της online κράτησης, θα είναι ίσο με το 33% του συνολικού ποσού.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας online κράτησης, θα παραλάβετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μια αυτόματη επιβεβαίωση για την κράτηση.

Παρακαλούμε ελέγξτε ΑΜΕΣΩΣ την ορθότητα των στοιχείων της επιβεβαίωσης (όνομα, ημερομηνία αναχώρησης, προορισμός κ.λ.π.) και ενημερώστε τη διεύθυνση του ξενοδοχείου σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο λάθος.

Ακυρώσεις, αλλαγές

Έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την κράτησή σας έως και 7 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης. Σ’ αυτήν την περίπτωση θα σας επιστραφεί το ποσό της προκαταβολής στο ακέραιο.

Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σε χρονικό διάστημα 4-7 ημερών πριν από την ημερομηνία άφιξης, θα επιβαρυνθείτε με το κόστος μίας διανυκτέρευσης.

Ακυρώσεις μέσω του online συστήματος δεν είναι εφικτές για χρονικό διάστημα μικρότερο των 4 ημερών από την ημερομηνία άφιξης. Σε περίπτωση ακύρωσης εντός αυτού του χρονικού διαστήματος ή μη άφιξης, θα παρακρατηθεί το ποσό της προκαταβολής.

Αλλαγές μέσω του online συστήματος είναι εφικτές με την έννοια της ακύρωσης της προηγούμενης κράτησης και διενέργειας νέας κράτησης, με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Η διαδικασία αυτή υπόκειται στις ίδιες προϋποθέσεις που περιγράφηκαν παραπάνω για τις ακυρώσεις κρατήσεων.

 

Διαδικασία ακύρωσης

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας online κράτησης, ο χρήστης παραλαμβάνει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μία αυτόματη επιβεβαίωση κράτησης. Στο κείμενο του μηνύματος περιλαμβάνεται ένας υπερσύνδεσμος, ο οποίος θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί από τον χρήστη στην περίπτωση που επιθυμεί να ακυρώσει την κράτηση.

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα ή έχετε διαγράψει κατά λάθος αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επικοινωνήστε με τη διεύθυνση του ξενοδοχείου μέσω της φόρμας επικοινωνίας του ιστοχώρου ή τηλεφωνικά.

Κανονισμοί ξενοδοχείου

Check in: μετά τις 14:00

Check out: έως τις 12:00

Παιδιά κι επιπλέον κρεβάτια

Τα παιδιά κάτω των 2 ετών διαμένουν χωρίς χρέωση όταν χρησιμοποιούν το υπάρχον κρεβάτι η βρεφική κούνια. Δεν υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης επιπλέον κρεβατιών σε ένα δωμάτιο.

Η μέγιστη χωρητικότητα βρεφικών κρεβατιών σε ένα δωμάτιο είναι 1.

Αποδεκτές πιστωτικές κάρτες

Visa, Euro/Mastercard, Diners, Maestro, Visa Electron, American Express

Το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να προ-εγκρίνει πιστωτικές κάρτες πριν από την άφιξη.

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

  • Κάθε Χρήστης της Ιστοσελίδας δύναται να περιηγηθεί στην Ιστοσελίδα χωρίς να απαιτείται η παροχή προσωπικών δεδομένων από αυτόν. Απαιτείται ωστόσο η παροχή τέτοιων δεδομένων στην περίπτωση που ο Χρήστης επιθυμεί να προχωρήσει σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για αναρτημένη στην Ιστοσελίδα Προσφορά ή επιθυμεί να λαμβάνει ενημέρωση στην ηλεκτρονική του διεύθυνση (newsletter).
  • Τα προσωπικά δεδομένα που ζητούνται από την Επιχείρηση είναι τα απολύτως απαραίτητα. Για τον λόγο αυτό στην περίπτωση απλής εκδήλωσης ενδιαφέροντος και στην περίπτωση του newsletter ζητείται μόνον η ηλεκτρονική διεύθυνση του πελάτη ενώ για την αγορά των Υπηρεσιών ή Προϊόντων των Προσφορών που εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα το ονοματεπώνυμό, η πόλη, η ηλικία, η ηλεκτρονική διεύθυνση και τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας του Χρήστη.
  • Σημειώνεται ότι τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας δεν αποθηκεύονται και για τον λόγο αυτό για κάθε νέα αγορά θα πρέπει να επανεισάγεται τα στοιχεία αυτής.
  • Τα προσωπικά αυτά δεδομένα τα παρέχει ο Χρήστης οικειοθελώς. Αποδέχεται δε και συναινεί ώστε η Επιχείρηση να διατηρεί αρχείο και να επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα του, τα οποία έχουν περιέλθει στην σφαίρα γνώσης της Επιχείρησης από την επίσκεψη του Χρήστη στην Ιστοσελίδα, με σκοπό την ενημέρωση του Χρήστη για τις Προσφορές της Ιστοσελίδας, την εκτέλεση και υποστήριξη των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας που χρησιμοποιεί ο Χρήστης, την εκπλήρωση των όρων και υποχρεώσεων των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας στον Χρήστη και κάθε άλλη συναφή ενέργεια, , σύμφωνα με το Ν.2272/1997, όπως ισχύει μέχρι σήμερα.
  • Τα προσωπικά δεδομένα που o Χρήστης οικειοθελώς δηλώνει οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας δεν χρησιμοποιούνται από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει.
  • Ο Χρήστης έχει τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Cookies

  • Η Επιχείρηση χρησιμοποιεί  Cookies προς διευκόλυνση της λειτουργίας της Ιστοσελίδας.
  • Τα cookies χρησιμοποιούνται και από τρίτους προμηθευτές, όπως την Google για διαφημιστικούς σκοπούς. Αν κάποιος Χρήστης επιθυμεί την εξαίρεσή του από τη χρήση αυτή μπορεί να την επιλέξει πατώντας εδώ.

   Λογότυπο και Σήματα

 

Τα Εμπορικά Σήματα και Όροι είναι νηολογημένα σε διεθνές επίπεδο και προστατεύονται βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας (όπως ορίζεται στο άρθρο 3, 2598/1998, όπως ισχύει). Σύμφωνα με αυτόν τον νόμο, είναι παράνομο να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα εμπορικά σήματα ή της υπηρεσίας ή άλλη ένδειξη πνευματικής ιδιοκτησίας προσβάσιμες μέσω της ιστοσελίδας για σκοπούς άλλους από το σκοπό για τον οποίο η ύλη διατίθεται στο κοινό μέσω της εταιρίας μας. Είναι παράνομο να τα παραποιήσουν με οιονδήποτε τρόπο παρά μόνο με την έγκριση της εταιρίας μας. Είναι παράνομο διότι ενδέχεται να δυσφημίσουν την εταιρία μας, τα εμπορικά σήματα ή σήματα υπηρεσιών του ξενοδοχείου μας ή οποιαδήποτε πτυχή του ιστοχώρου.

 

   Αποποίηση ευθυνών

 

Η εταιρία μας δεν υπόσχεται ότι η ιστοσελίδα θα είναι χωρίς σφάλματα, χωρίς διακοπή, ούτε ότι θα προσφέρει συγκεκριμένα αποτελέσματα από το περιεχόμενό της χρήσης ή αναζήτησης ή συνδέσμους σε αυτό. Η ιστοσελίδα και το περιεχόμενό του παραδίδονται σε μια "ως έχει" και "ως είναι διαθέσιμο". Η εταιρία δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι τα αρχεία που κατεβάζετε από το δικτυακό τόπο θα είναι ελεύθερα από ιούς, μολύνσεις ή καταστροφικά στοιχεία. Η εταιρία αρνείται όλες τις εγγυήσεις εκπεφρασμένες ή και συνεπαγόμενες, συμπεριλαμβανομένων και των τυχόν σιωπηρών εγγυήσεων εμπορευσιμότητας και καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό. Η εταιρία δεν θα ευθύνεται για τυχόν ζημίες οποιουδήποτε είδους που απορρέουν από τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων όλων χωρίς περιορισμό. Η εταιρία δεν παρέχει καμία εγγύηση, οποιασδήποτε με συγκεκριμένο αποτέλεσμα από τη χρήση της παρούσης ιστοσελίδας ή τη χρήση αυτής της υπηρεσίας. Η εταιρία δεν υπόσχεται ότι οι εικόνες και οι περιγραφές των προϊόντων και υπηρεσιών της ιστοσελίδας είναι ανά πάσα στιγμή ακριβή αντανάκλαση ή η παρουσίαση των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχονται ή διατίθενται στο ξενοδοχείο μας. Η ιστοσελίδα και το περιεχόμενό της μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Η εταιρία αρνείται όλες τις υποχρεώσεις και τις εγγυήσεις εκπεφρασμένες ή και συνεπαγόμενες, με βάση ενδεχόμενες διαφορές οποιουδήποτε είδους μεταξύ της περιγραφής των προϊόντων και υπηρεσιών στην ιστοσελίδα του και τις πραγματικές δυνατότητες των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχονται ή διατίθενται στο ξενοδοχείο μας.

 

   Εξωτερικές Ιστοσελίδες

 

Αυτή η ιστοσελίδα μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς τρίτες/άλλες ιστοσελίδες, για τις οποίες η εταιρία μας δεν ασκεί κανέναν έλεγχο ("Εξωτερικές Ιστοσελίδες"), εκτός από το online σύστημα εγγραφής το οποίο χρησιμοποιείται από το Ξενοδοχείο Αγαμέμνων. Η εταιρία δεν εγκρίνει, δεν ευθύνεται ή έχει ευθύνη για οποιοδήποτε περιεχόμενο, διαφημίσεις, προϊόντα, υπηρεσίες ή άλλο υλικό, ή είναι διαθέσιμες από μια τέτοια εξωτερική ιστοσελίδα. Το ίδιο ισχύει για δικτυακούς τόπους που μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς το Ξενοδοχείο Αγαμέμνων.

 

   Προσβασιμότητα

 

Συνιστάται οι χρήστες να βλέπουν αυτήν την περιοχή μέσω web περιηγητών όπως Microsoft Internet Explorer (έκδοση 8.0 ανωτέρω), Mozilla Firefox (έκδοση 3.5 ανωτέρω), οι οποίες χρησιμοποιούνται από την πλειοψηφία των χρηστών του Διαδικτύου. Η ιστοσελίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άλλους web περιηγητές όμως η βελτιστοποιημένη προβολή δεν είναι εγγυημένη. Η ιστοσελίδα έχει βελτιστοποιηθεί για ελάχιστη ανάλυση οθόνης 800x600px παρόλο που η σύστασή μας είναι να εμφανίζεται σε 1024x768px ανάλυση οθόνης. Ορισμένες σελίδες περιλαμβάνουν Flash στοιχεία και είναι αυτόματα διατεταγμένες έτσι ώστε οι χρήστες να καλούνται να κατεβάσουν το Flash Player της Macromedia, για να δουν web τοποθεσίες που δεν θα μπορούν να τις δουν κανονικά σε περίπτωση που δεν έχουν το ειδικό λογισμικό εγκατεστημένο στον υπολογιστή τους.